U požaru u Leskovcu poginuo muškarac

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U požaru u Leskovcu poginuo muškarac

U napuštenom objektu u Ulici Bore Piksle, u blizini Medicinske škole u Leskovcu, noćas oko 1 sat posle ponoći izbio je požar, a kako su u Sektoru za vanredne situacije potvrdili Južnim vestima, poginula je jedna osoba.

Nesreća se dogodila u već urušenom objektu, a prema nezvaničnim informacijama, nastradao je beskućnik koji je tu našao sklonište.

Taj objekat je izgoreo, a poginuo je stariji muškarac - kažu u Sektoru za vanredne situacije.

Požar nije zahvatio okolne objekte, uzrok još nije poznat, a detalji će se znati nakon sprovedene istrage.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Leskovcu: Nastradao u napuštenom objektu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2018

Požar je izbio u utorak, sat posle ponoći, a pripadnici leskovačke Vatrogasno-spasilačke jedinice su u njemu pronašli telo starijeg muškarca...Nepoznata osoba izgubila je život u požaru koji je zahvatio napušteni objekat u Ulici Bore Piksle, u blizini leskovačke Medicinske škole...Nesreća...

Nastavak na Vesti-online.com...

"VOLEO JE SLOBODU KOJU MU PRUŽA ULICA" Tragična smrt beskućnika iz Leskovca umalo odnela živote NEKOLIKO DECE

Izvor: Blic, 11.Dec.2018

Stariji muškarac izgoreo je noćas u požaru u napuštenoj kući u Pustorečkoj ulici 27 preko puta Mecinske škole u Leskovcu, a kako nam je nezvanično rečeno reč je o uličnom frulašu, pripadniku romske nacionalnosti  A.D. (72), koji nije imao svoj krov nad glavom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.