Izvor: JUGpress.com, 08.Dec.2023, 21:38

U ponedeljak bez struje u Donjoj Jajini

LESKOVAC

U ponedeljak 11.12.2023. u periodu od 08:30 do 15:00 časova bez električne energije že biti korisnici u Donjoj Jajini, na ulazu u selo s leve strane (mahala Drćevac), saopšteno je danas iz Elektrodistribucije.

Dodaje se da će ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvoditi radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni, navodi se u saopštenju. (kraj) ED/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (subotu) 9. decembar

Izvor: Bor030.net, 08.Dec.2023

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu u subotu, 9. decembra, jedan broj potrošača biće privremeno isključen sa elektro mreže. Iz borske Elektrodistribucije su saopštili da će u periodu od 8 do 15 časova prekid u isporuci električne energije imati potrošači u delu sela Zlot i reon Devesel...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.