U nedelju planinarska akcija na Suvoj planini

Izvor: JužneVesti.com, 06.Sep.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju planinarska akcija na Suvoj planini

Šangajski vrh i Tri lokve na Suvoj planini odredišta su na koja u nedelju, 9. septembra, leskovački planinari vode sve zainteresovane. Staza je, kažu u klubu Kukavica, duga 16 km i spada u srednje teške.

Svi zainteresovani mogu se, kažu u Planinarsko-skijaškom klubu Kukavica, prijaviti za tradicionalni obilazak Suve planine do petka, 7. septembra u 14 sati. Staza je srednje teška, a garderobu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kažu, treba prilagoditi vremenskim uslovima.

Tri lokve nalaze se na nadmorskoj visini od 1.400, a Šangajski vrh na 1.508 metara, dužina staze sa usponom i silaskom je 16 km. Potrebno je da svaki učesnik ima 2 litra vode u rancu. Doručak je iz ranca, a ručak je besplatan, ali treba poneti pribor za jelo i posudu za hranu - kažu organizatori.

Cena je 500 dinara, a zainteresovani se mogu prijaviti kod Dejana Savića na broj 063/ 32 44 217 ili slanjem poruke administratorima Fejsbuk grupe kluba.

Polazak je zakazan za 7:30 ispred prostorija kluba, koje se nalaze u Deligradskoj 5, a povratak je istog dana u popodnevnim satima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.