Izvor: JUGpress.com, 09.Apr.2024, 17:54

U čemu sarađuju Leskovac i Bijeljina

LESKOVAC
U Leskovcu trenutno borave predstavnici Bijeljine, grada pobratima Leskovca. Sa njima je sastanak održao gradonačelnik Goran Cvetanović gde je bilo govora o proširenju saradnje i bratskih veza i usmerenja ka dolasku Bijeljinskih privrednika u grad na Veternici.
„Saradnja između Leskovca i Bijeljine ima veliki značaj za naše lokalne zajednice, i za šire regione u kojima se nalazimo“ naznačava Cvetanović.
„Kroz razmenu iskustava, ideja i resursa, možemo naučiti jedni od drugih i na taj način ostvariti zajednički napredak. Osim toga, zajedničkim naporima možemo doprineti boljem životu naših građana, stvarajući uslove...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Sastanak privrednih komora i privrednika Bijeljine i Leskovca

Izvor: JUGpress.com, 09.Apr.2024

LESKOVAC..Predstavnici grada Bijeljine i Područne privredne komore Bijeljine tokom boravka u Leskovcu, svom gradu pobratimu, u Regionalnoj privrednoj komori imali su sastanak i sa privrednicima i poslenicima loklane samouprave gde su razgovarali o produbljivanju saradnje u raznim oblast8ima. Goran Jović,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.