Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2022, 21:53

U Međuopštinskoj ligi očekivani rezultati

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE

U 1. kolu Međuopštinske lige postignuti su, uglavnom, očekivani rezultati, a domaće ekipe nisu bile ni malo darežljive, tako da pobedi se nijedna gostujuća ekipa nije radovala. U komšijskom nadmetanju u Bobištu domaća istoimena ekipa do nogu je potukla ekipu Kumareva nanevši joj katstrofalan poraz od 7:1.

Ekipa Progresa iz Ladovice bez većih napora sa 4:0 savladala je ekipu Radničkog iz Pertata. U Miroševcu malobrojni gledaoci videli >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su šest pogodaka u meču između domćeg Umca i Jedinstva iz Šišave. Krajnji rezultat ovog zanimljivog i rezultatski neizvesnog meča je 3.3, što je možda i najpravičniji ishod ovog susreta.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.