U Leskovcu zaplenjena droga i uhapšen osumnjičeni

Izvor: B92, 15.Maj.2021, 15:30

U Leskovcu zaplenjena droga i uhapšen osumnjičeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u okviru akcije “Gnev”, zaplenili su 345,4 grama amfetamina i uhapsili E. Lj. (2002) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je 13. maja ove godine zaustavila taksi vozilo u kojem je putnik bio E. Lj., koji je potom, kako se sumnja, kroz otvoren prozor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbacio kesu sa narkoticima, saopštila je Policijska uprava Leskovac.

Osumnjičenom je po nalogu višeg javnog tužioca u Leskovcu određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapsen zbog amfetamina

Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2021

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u okviru akcije “Gnev”, zaplenili su 345,4 grama amfetamina i uhapsili E. Lj. (2002) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.