U Jablaničkom okrugu još 31 osoba ima koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021, 16:15

U Jablaničkom okrugu još 31 osoba ima koronu

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovan je 31 novi slučaj zaraze virusom korona.

U Zavodu navode da su u poslednja 24 sata stigla 232 rezultata, od čega za grad Leskovac 148.

Precizira se da je 31 rezultat sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozitivnim nalazom - 19 osoba sa teritorije Leskovca, sedam iz opštine Vlasotince, tri iz opštine Lebane i dve iz opštine Medveđa.

Trenutno se iz laboratorija čeka 30 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SITUACIJA PRETEĆA NA JUGU SRBIJE: U Jablaničkom okrugu još 31 osoba ima koronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021

Zavodu navode da su u poslednja 24 sata stigla 232 rezultata, od čega za grad Leskovac 148..Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovan je 31 novi slučaj zaraze virusom korona...U ...Precizira se da je 31 rezultat sa pozitivnim nalazom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.