U Jablaničkom okrugu još 23 osobe imaju koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 16:49

U Jablaničkom okrugu još 23 osobe imaju koronu

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovana su 23 nova slučaja zaraze virusom korona.

U pitanju je 12 osoba sa teritorije Leskovca, pet iz opštine Medveđa i po tri iz opština Vlasotince i Lebane.

Trenutno se iz laboratorija čekaju 23 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 18 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 15:53

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 18 novih slučajeva zaraze virusom korona...U pitanju su tri osobe sa teritorije Leskovca, 13 iz opštine Vlasotince i po jedna iz opština Lebane i Medveđa...Trenutno se iz laboratorija čekaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.