U Jablaničkom okrugu još 143 osobe imaju koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2021, 16:00

U Jablaničkom okrugu još 143 osobe imaju koronu

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovana su 143 nova slučaja virusom korona.

Reč je o 95 osoba sa teritorije opštine Leskovac, 29 iz opštine Vlasotince, po sedam iz opština Lebane i Bojnik, četiri iz opštine Medveđa i jedna iz opštine Crna Trava.

Trenutno se čeka 30 rezultata iz laboratorija sa Jablaničkog okruga, za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za 20 dana u oktobru u Pirotskom okrugu više zaraženih nego za ceo septembar

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2021

Od poslednjeg preseka na području Pirotskog okruga registrovano je još, prema podacima Zavoda za javno zdravlje, 107 pozitivnih osoba na kovid, dok se u Opštoj bolnici u Pirotu na lečenju nalazi 51 pacijent...Kovidom je zaraženo još 73 stanovnika Pirota, u Dimitrovgradu je zaraženo još 12 osoba,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.