U Jablaničkom okrugu još 11 osoba ima koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2021, 21:56

U Jablaničkom okrugu još 11 osoba ima koronu

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga još 11 osoba zaraženo je korona virusom.

Precizira se da je pet osoba sa teritorije Leskovca, tri iz opštine Lebane, dve iz opštine Medveđa i jedna iz opštine Vlasotince.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu još 21 novooboleli, vaksinisano 15.246 osoba; U Šumadijskom okrugu 96 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2021, 12:08

Prema današnjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, u Jablaničkom okrugu još 21 osoba zaražena je virusom korona...U Zavodu navode da je iz laboratorija u poslednja 24 sata stiglo 159 rezultata, od čega za grad Leskovac 99...Precizira se da je 21 rezultat sa pozitivnim nalazom - 10 osoba...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.