Izvor: JUGpress.com, 05.Avg.2022, 23:02

U Jablaničkom okrugu 119 osoba pozitivno

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEĐA-BOJNIK

U poslednja 24 sata od 351 rezultat za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 278, sa pozitivnim nalazom je 119 rezultata.

Od toga 81 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 21 osoba sa teritorije opstine Vlasotince, 4 osobe sa teritorije opstine Lebane, 5 lica sa teritorije opstine Medvedja, 8 lica sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << teritorije opstine Bojnik.

Struktura: 42 penzionera, 19 nezaposlenih , 42 zaposlene osobe, 8 dece, 7 ucenika i 1 student.

Trenutno se ceka 9 rezultata koji se čekaju iz laboratorija sa Jablaničkog okruga, za osabe koja su uzorkovana u ZZJZ Leskovac, Opstoj bolnici Leskovac i Domovima zdravlja Jablanickog okruga u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 92 osobe pozitivne

Izvor: JUGpress.com, 06.Avg.2022, 20:55

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEĐA-BOJNIK..U poslednja 24 sata od 303 rezultata za Jablanički okrug, od toga za grad Leskovac 212, sa pozitivnim nalazom su 92 rezultata...Od toga 61 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 16 sa teritorije opstine Vlasotince, 6 sa teritorije opstine Lebane, 1 osoba sa...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.