Izvor: JUGpress.com, 28.Feb.2024, 20:22

Tužilaštvo odredilo pritvor zbog krađe kablova

LESKOVAC

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu danas su saslušani uhapšeni T.V. (1980.), A.E (1985.) i D.A. (1988.) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili produženo krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu saopšteno je iz tužilaštva .

Osumnjičeni su se koristili zakonskim pravom da ne iznose odbrane, branili su se ćutanjem. Nakon saslušanja, na predlog javnog tužioca, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prema osumnjičenima je određen pritvor u trajanju do 30 dana, kako ostankom na slobodi ne bi uticali na nesaslušane svedoke i saokrivljene i postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti delo, s obzirom na to da se radi o licima koja su više puta osuđivana za istvrsna krivična dela. U daljem toku postupka biće preduzete neophodne dokazne radnje, radi utvrđivanja svih činjenica i donošenja odluke, navodi se u saopštenju.(kraj) OT/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.