Tuča maturanata u Leskovcu, sevale pivske flaše!

Izvor: Press, 27.Maj.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča maturanata u Leskovcu, sevale pivske flaše!

Povređeni maturant je rekao da su na proslavu u klub "Gruv", koji su ranije zakupili samo učenici Ekonomske škole, došli noćas oko pola dva i da su tamo umesto praznog kluba zatekli još neke mladiće.

"Mi smo prvo slavili u hotelu tu u Leskovcu i kada smo tamo završili imali smo aranžman sa klubom ''Gruv''. Međutim, tamo je već bilo nekih drugih mladića i u trenutku kada sam izlazio iz toaleta počeo je da me tuče momak koga nisam poznavao. Udarao me je rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u glavu, a zatim je udario pivskom flašom. Kasnije sam saznao da su to momci iz tehničke škole", kaže N.J.

Od udaraca N.J. je zadobio povrede nosa, glave, poderotine na rukama i modrice oko očiju. Prva pomoć mu je ukazana u Urgentnom centru Opšte bolnice u Leskovcu

"Pacijent je primljen sa vidljivim poderotinama na levoj strani glave i na laktu leve ruke. Nakon ukazane pomoći upućen je na dalje preglede i snimanja nakon čega će se znati tačan stepen povreda", rekao je Tanjugu načelnik Urgentnog centra Miša Stojković. 

U klubu "Gruv" ne negiraju da je došlo do tuče maturanata ali kažu da je nakon sukoba u klubu odmah reagovalo obezbeđenje.

"Nakon tog prvog sukoba unutar kluba, reagovalo je obezbeđenje i one koji su učestvovalil u tuči izbacilo je na plato ispred kluba. Nama je žao što se to desilo ali mi nismo nadležni za dešavanja van kluba", rekla je portparolka kluba Tanja Jovanović.

U Policijskoj upravi u Leskovcu rekli su samo da su obavešteni o tom događaju i da su učinili sve što je u njihovoj nadležnosti, kao i da je o svemu svemu obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.