Tri žene pretukle portira u leskovačkom azilu za pse?

Izvor: juGmedia, 27.Jul.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri žene pretukle portira u leskovačkom azilu za pse?

Incident se desio u ponedeljak popodne kada su tri ženske osobe pokušale nasilno da uđu u novi azil za pse u Željkovcu, koji još uvek zvanično nije počeo sa radom.

Direktor „Komunalca Leskovac“ Vladimir Sinadinović, koji gazduje ovim azilom, potvrdio je juGmedii da je portir napadnut i da je podneo prijavu policiji.

Drugo ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ne mogu da vam kažem jer čekam da mi stigne zvanični izveštaj policije“, kazao nam je Sinadinović.

Kako nezvanično saznajemo, sa portirom se sukobila upraviteljka prihvatilišta za pse u Turekovcu Marija Petković, koja je sa još dve ženske osobe htela da uđe u novi azil, ali je portir pokušao da je spreči u tome.

Ona danas nije odgovarala na naše pozive, a kako saznajemo, trenutno je na bolovanju.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

INCIDENT U LESKOVCU Tri žene pretukle portira u leskovačkom azilu za pse?

Izvor: Blic, 27.Jul.2018

Desio se incident u Leskovcu u novom azilu za pse, u koji su tri ženske osobe pokušale nasilno da uđu, iako još zvanično nije počeo sa radom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.