Izvor: JUGpress.com, 23.Avg.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri makedonska kluba protiv rukometaša “Dubočice” u Leskovcu

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ uveliko se pripremaju za Super „A“ ligu, pristigla su i prva pojačanja, a u okviru priprema sledeće nedelje odigraće tri utakmice sa makedonskim prvoligaškim klubovima Metalurg, Butes i Feniks.

Utakmice će biti odigrane u SRC „Dubočica“ ponedeljak, sredu i petak i sve počinju u 17:30 časova.

Saša Miljković, direktor kluba, najavljuje žestoku borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Super ligi.

„Očekuju nas veliki klubovi u borbi za sigurno i stabilno mesto u rukometnoj eliti. Doveli smo i prvo pojačanje, to je bivši kapiten Železničara Aleksandar Mađar, a u Leskovac se vratio i goman Gašić. I dalje tražimo pojačanja, ali problem je što smo udaljeni od Beograda, pa igrači za angažovanje traže više para. Imamo obećanja lokalne samouprave i samog gradonačelnika da će nam pomoći da sklopimo ekipu koja će biti dostojan protivnik svim rivalima u ligi.“

Predsednik „Dubočice 54“ Miodrag Stojković ističe da klub u novu sezonu ulazi bez dugovanja.

„Izmirili smo sve obaveze iz prethodne sezone, a imamo obećanje da će biti obezbeđena dodatna sredstva za funkcionisanje kluba u Super „A“ ligi. Do sada je grad uvek izlazio u susret, sve obaveze koje smo imali pokrili smo iz sredstava gradske uprave. Nadam se da ćemo imati i neke sponzore koji će nam pomoći u radu. Verujem da možemo da budemo klub sa najvećom posetom tokom cele sezone, jer će nam podrška navijača, koji su naš osmi igrač biti značajna pomoć u borbi sa velikim rivalima.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.