Trgovinsko-ugostiteljska škola uskoro u novom ruhu

Izvor: juGmedia, 30.Mar.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trgovinsko-ugostiteljska škola uskoro u novom ruhu

U Trgovinsko-ugostiteljskoj školi u Leskovcu krenuće se uskoro sa obnovom fasade, zamenom stare stolarije i osvetljenja LED panelima, za šta će iz gradskog budžeta i preko Kancelarije za javna ulaganja biti odvojeno ukupno 50 miliona dinara.

Kako je danas najavio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, prilikom obilaska škole, nakon konkurisanja kod Kancelarije za javna ulaganja, došlo je do dopune projekta i dodatnih radova koji će biti urađeni u ovoj srednjoj školi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koja broji 850 učenika.

Uradićemo termičku izolaciju krova, zamenu unutrašnje stolarije, novu internet mrežu, zamenu podova u učionicama, parterno urediti školsko dvorište, novi sanitarni čvor za osobe sa invaliditetom…“, nabrojio je Cvetanović.

On je podsetio da je do sada u energetsku sanaciju škola na teritoriji Leskovca uloženo preko 75 miliona.

Uređeni su i mnogi tereni, fiskulturne sale, toaleti i unapređeni sistemi grejanja u školama“, kazao je.

Gradonačelnik je, nakon razgovora sa učenicima u ovoj školi bio, kako je istakao, oduševljen njihovim primerenim „dres kodom“ koji bi, dodao je, mogao da posluži kao primer i njegovim službenicima u lokalnoj samoupravi.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.