Traži se novinar - u Leskovcu, Pirotu i Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 09.Mar.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se novinar - u Leskovcu, Pirotu i Vranju

Na trećoj ste ili četvrtoj godini fakulteta ili ste diplomirali u poslednje tri godine i imate želju da se bavite novinarstvom u Južnim vestima, a živite ili radite u Vranju, Leskovcu ili Pirotu? Pridružite nam se.

Radno iskustvo nije presudan faktor, ali jesu volja i motivacija. Ukoliko ste zainteresovani, popunite formular najkasnije do utorka, 22. marta 2017. u ponoć.

Do 15. aprila će >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biti završen prvi krug selekcije, o čijim rezultatima će biti obavešteni svi kandidati, a na testiranje i razgovor biti pozvani oni koji uđu u uži krug. Intervjui sa njima će biti obavljeni najkasnije do 1. maja.

Posle plaćenog probnog rada, koji ne može biti duži od mesec dana, sa odabranim kandidatima će biti potpisan ugovor o radu koji će, u zavisnosti od dogovora i potreba, biti sa punim radnim vremenom.

Prijavite se ovde.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.