Tragičan kraj potrage za nestalom ženom iz Leskovca

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Feb.2024, 21:18

Tragičan kraj potrage za nestalom ženom iz Leskovca

Uz duboku žalost za porodicu i lokalnu zajednicu, potvrđeno je da je pronađeno telo dvadesetdevetogodišnje Saške Jovanović iz sela Čekmin kod Leskovca, koja je nestala u ponedeljak.

Saška je poslednji put viđena kako kreće na posao, ali nije ušla u autobus koji je prevozio radnike kompanije "Jura".

Nestanak mlade majke, koja je ostavila dvoje male dece, hitno je prijavljen policiji, pokrenuvši intenzivnu potragu. Brat nestale žene organizovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je pretragu terena u okolini sela, koja je, nažalost, rezultirala pronalaskom njenog tela.

Detalji o uzroku smrti biće poznati nakon sprovođenja uviđaja, a do tada se šire spekulacije i osećaj tuge i šoka među građanima Leskovca. Ova tragedija je ponovo podsetila na fragilnost ljudskog života i važnost zajedničkog angažovanja kako bi se sprečile slične nesreće u budućnosti.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.