Tehnološki fakultet: Na budžetu 120 studenata

Izvor: JUGpress.com, 29.Maj.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehnološki fakultet: Na budžetu 120 studenata

LESKOVAC

U prvu godinu osnovnih akademskih studija na leskovačkom Tehnmološkom fakultetu ima mesta za 120 studenata čije će studiranje kompletno biti finansirano iz budžeta Srbije, a sve je to prema planu koji je odobrilo Ministarstvo prosvete. Dekan ove ustanove prof. dr Ljubiša Nikolić kaže da za sada postoji interesovanje za upis od straen velikog broja maturanata.

„Za sve buduće brucoše organizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je i besplatna pripremna nastava iz hemije, matematike, fizike i crtanja, prema rasporedu koji je objavljen na fakultetu. Prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog ispita je od 22. do 24. juna, a polaganje prijemnog ispita iz crtanja, matematike, fizike ili hemije biće organizovano krajem juna. Studenti se mogu opredeliti za jedan od tri studijska programa. Prednosti studiranja su velike, jer su svi studijski programi akreditovani.“

Jedinstvena lista kandata biće objavljena 30. juna, a upis primljenih kandidata obaviće se početkom jula.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.