TRAŽILO GA CELO SELO: Trogodišnji dečak LUTAO ŠUMOM u sred noći

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAŽILO GA CELO SELO: Trogodišnji dečak LUTAO ŠUMOM u sred noći

Trogodišnji dečak iz sela Gornja Slatina, desetak kilometara udaljenog od Leskovca, lutao je najverovatnije celu noć šumom udaljenom oko kilometar i po od svoje kuće.

Mališana je tražilo gotovo celo selo, a potraga se dešavala u noći između 23. i 24. maja.

Kada su primetili da mališana nema u kući, prema nezvaničnim informacijama, roditelji su odmah alarmirali celo selo, koje se dalo u potragu za njim, a u traganje je nezvanično bila uključena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leskovačka policija.

Kako se mališan neprimetno iskrao iz kuće i zašto je krenuo planinskim puteljkom ka šumi nikome za sada nije poznato.

- Prvo sam pomislio da je upitanju neka ranjena ptica ili psetance, čulo se kraće pištanje. Onda sam nekako zatim razaznao kraći dečiji plač, i krenuo sam u tom pravcu. Našao sam ga promrzlog i pokislog ispod stare bukve -  pričao je docnije komšijama nenadani "pronalazač".

Dečak nije povređen, ima par ogrebotina i dobro se oseća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.