Izvor: JUGpress.com, 26.Jul.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvoren natpis u centru grada, prisustvovao i gradonačelnik

LESKOVAC

Uz prisustvo gradonačelnika Leskovca i brojnih zaposlenih u javnom sektoru danas je svečano otvoren natpis “Leskovac” sa srcem umesto slova O u centru Leskovca, ispred popularne “Rupe”.

Ovo obeležje grada je, rečeno je, sa 10.000 evra platila privatna firma “Autostop”.

Portparolka gradonačelnika Aleksandra Stojanović je, “predstavljajući” natpis objasnila ” Naš grad je nama Leskovčanima u srcu. Volimo ga, trudimo se >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da ga čuvamo i razvijemo. Tu našu ljubav želimo da pokažemo svima i da je prenesemo na posetioce koji borave u Leskovcu. Pored neospornih kulturnih, istorijskih i turističkih znamenitosti kojima se ponosimo, prateći trendove oplemenili smo grad simbolima pored kojim možemo stvarati uspomene”, objasnila je ona potrebu gradskih vlasti da po Leskovcu postavljaju natpise sa imenom ovog grada.

????????????????????????????????????

Obeležja grada, kako ih zovu, sa prva dva slova , koja se s jedne strane čitaju kao “Le” a sa druge kao “el” , postavljena su pored Bulevarea oslobođenja na raskrsnici ispred prodavnice “Djak” , preko puta biblioteke, na kružnom toku kod Opšte bolnice i preko puta Narodnog muzeja.

Za to je, kažu, plaćeno oko 6.000 evra, ukupno, sa danas “predstavljenim ” slovima 16.000 evra, a grad je iz budžeta potrošio , za pripremu temelja, oko 110 hiljada dinara.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.