Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčica Gorčić- jedina žena autolimar u Jablaničkom okrugu

LESKOVAC

Sunčica Gorčić iz Bratmilovca se bavi jednim totalno atipičnim poslom za ženu.

Ona je autolimar i ovim poslom je počela da se bavi uz supruga.

“Moj suprug se ovime bavio još pre 30 godina, a od 2001. sam ja to preuzela na sebe, pošto je on prestao to da radi. Interesovalo me da i ja to probam, da vidim kako izgleda kada se to radi. I tako, već punih 18 godina ja varim, farbam, radim sve one poslove koji čine auto-limarski posao. Meni ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << posao nije težak. Radim sama, ponekad mi pomažu suprug i sin. Kad se nešto voli nije problem da se radi i nijedan posao nije sraman, barem što se mene tiče. Važno je da se radi pošteno. A i mi žene smo, ponekad, sposobnije od muškaraca, a sto posto smo pažljivije u poslu od njih,a ovaj posao zahteva preciznost i pažljivo mora da se radi, jer postoji i opasnost.-

Kad neko dođe da traži majstorsku uslugu, a pritom ne zna kod koga je došao, obavezno sledi iznenađenje kada ga dočeka žena zmaj, kako zovu Sunčicu u Bratmilovcu.

-Začude se kada vide mene, a oni traže majstora. Ponekad je problem da ih uverim da sam ja taj majstor, auto-limar. Ali, kada se uvere u moje znanje i umeće čestitaju mi na majstorstvu i po potrebi dolaze opet ili me preporuče prijateljima.-

Ipak, da bi se kvalitetnije uslužile mušterije potrebna je i oprema. Gorčićeva je preko programa podrške „Helpa“ dobila kao donaciju stubnu dizalicu, CO2 aparat i pumpu za pranje automobila, što joj je, kako sama kaže, velika pomoć i znatno olakšanje u radu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.