Izvor: JUGpress.com, 04.Nov.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strojkovce nema asfalt ni ispravnu vodu za piće ali ima plavi most

LESKOVAC

Selo Strojkovce, koje se nalazi negde na pola puta izmedju Leskovca i Vučja, dobilo je “plavi most”.

Na zvaničnom sajtu Gradskog odbora SNS Leskovac je objavljeno da su “aktivisti mesnog odbora Strojkovce uređivali i farbali most u istoimenoj mesnoj zajednici. Ovim su ulepšali taj deo njihovog kraja, a akcija je naišla na pozitivne reakcije sugrađana”, tvrdi se u ovoj objavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Selo Strojkovce je jedino selo u porečkom kraju koje nema asfaltirane ulice, čask ni glavnu koja vodi od puta Leskovac-Vučje prema Radonjici.

Do Strojkovca još uvek nije stigla zdrava voda za piće iz Brane Barje.

Asfalt na mostu čiju su ogradu farbali aktivisti i aktivistkinje SNS , je vrlo često pun rupa.

Ali je ovo selo dobilo svoj “plavi most”.

(Foto: SNS)

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.