Izvor: JUGpress.com, 28.Apr.2023, 21:50

Sto četiri godine rada OŠ “Slavko Zlatanović“ u Miroševcu

LESKOVAC

Prigodnim programom u svojim prostorijama Osnovna škola „Slavko Zlatanović“ u Miroševcu je obeležila 104 godine postojanja i rada. Čestitke je uputila u ime lokalne samouprave članica Gradskog veća Brankica Stamenković rekavši tom priliko da toliko godina postojanja svedoči da se na ovom prostoru predano radilo na polju obrazovanja.

„Svi smo ponosni na to što su meštani vučjanskog kraja shvatili važnost obrazovanja još pre više od jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << veka. I dan danas negujemo ono što je nama najbitnije, a to je pismenost i obrazovanje i zato težimo da na tom polju svakog dana budemo sve bolji i uspešniji.“

Direktor škole Bratislav Stanković podelio je zahvalnice najboljim učenicima i nastavnicima, te pojedincima iz lokalne samouprave u znak zahvalnosti na podršci i ulaganjima u školu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.