Stevan Stojanović obišao stadione u Nišu i Leskovcu

Izvor: B92, 09.Nov.2023, 00:51

Stevan Stojanović obišao stadione u Nišu i Leskovcu

Direktor A tima fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Stojanović obišao je stadione "Čair" u Nišu i "Dubočica" u Leskovcu, saopštio je FSS.

Fudbaleri Srbije će 15. novembra odigrati prijateljski meč sa Belgijom u Briselu. "Orlovi" će četiri dana kasnije u Leskovcu dočekati Bugarsku u poslednjem meču grupe G kvalifikacija za EP, koje će 2024. biti održano u Nemačkoj.

"Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << A tima Srbije Stevan Stojanović boravio je u oba grada, u društvu Vanje Koledina, zaduženog za brigu o terenima u SC FSS, kako bi izvršio poslednju proveru pred okupljanje reprezentacije. Postoji mogućnost da će izabranici selektora Dragana Stojkovića dan pred utakmicu trenirati na stadionu 'Čair' pa je zbog toga, osim na stadionu 'Dubočica', Stojanović bio i na terenu niškog Radničkog", saopšteno je iz FSS.

Selektor Srbije Dragan Stojković će u petak, 10. novembra objaviti konačan spisak igrača na koje računa za prijateljski meč protiv Belgije i duel u kvalifikacijama za EP protiv Bugarske.

Okupljanje i početak priprema je u ponedeljak, 13. novembra u SC FSS u Staroj Pazovi.

Prvo mesto na tabeli grupe G drži Mađarska sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je na trećoj poziciji sa osam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stevan Stojanović obišao stadione "Čair" i "Dubočica" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023

Orlovi dočekuju Bugarsku u Leskovcu...Direktor A tima fudbalske reprezentacije Srbije Stevan Stojanović obišao je stadione "Čair" u Nišu i "Dubočica" u Leskovcu, saopštio je FSS...Fudbaleri Srbije će 15. novembra odigrati prijateljski meč sa Belgijom u Briselu. "Orlovi" će četiri dana kasnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.