Stanovnici Malog Leskovca na Paliluli dobijaju kante

Izvor: Kurir, 08.Apr.2012, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Malog Leskovca na Paliluli dobijaju kante

Kante su namenjene isključivo odlaganju kućnog smeća, koje se odnosi jednom nedeljno uz pomoć specijalnih vozila sa češljevima

BEOGRAD - Žitelji naselja Mali Leskovac na opštini Palilula tokom vikenda dobiće besplatne kante za odlaganje smeća, kapaciteta 240 litara. Cilj JKP „Gradska čistoća“ je da se poboljša organizacija odnošenja smeća u prigradskim naseljima, ali i da se iskorene neke loše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navike, kao što je stvaranje „divljih deponija.

Kante su namenjene isključivo odlaganju kućnog smeća, koje se odnosi jednom nedeljno uz pomoć specijalnih vozila sa češljevima.

Iz JKP „Gradska čistoća“ apeluju na vlasnike kanti da u njih ne odlažu šut, zemlju i drugi neorganski otpad.Stanovnici naselja Univerzal i Soko salaš, na opštini Zemun, dobiće besplatne kante 21. i 22. aprila, a nedelju dana kasnije, ekipe „Gradske čistoće“ snabdeće kantama vlasnike kuća u naselju Pretok, na opštini Palilula.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nastavak akcije JKP „Gradska čistoća"

Izvor: Studio B, 08.Apr.2012

Žitelji naselja Mali Leskovac na opštini Palilula tokom vikenda dobiće besplatne kante za odlaganje smeća, kapaciteta 240 litara...Cilj JKP „Gradska čistoća" je da se poboljša organizacija odnošenja smeća u prigradskim naseljima, ali i da se iskorene neke loše navike, kao što je stvaranje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.