Izvor: JUGpress.com, 29.Okt.2021, 20:08

Srpska liga Istok- najav utakmica

LESKOVAC-VLASOTINCE-TRGOVIŠTE

U prošlonedeljnom 11.kolu ekipe sa teritorije Jablaničkog okruga ne mogu se pohvaliti postignutim rezultatima, pa će ovog vikenda imati priliku na popravni pokušati da naprave bolje takmičarske rezultate.

Fudbaleri Dubočice posle prolaza u KUPU-u Srbije i pobede nad superligašom Spartakom u Suboticu, ovog poslednjeg vikenda u oktobru imaju za protivnika vrlo dobru ekipu Jedinstva iz Paraćina koju će ugostiti u Mrštanu u SC ,,Moravac >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Orion”.

U Trgovištu domaća Pčinja domaćin je fudbalerima Vlasine koji nikako ne uspevaju da u kontinuitetu ostvaruju pobedničke rezultate. Srpskoligaš iz Trgovišta u odnosu na prošlu sezonu igra veoma slabo i pravo čudo biće ukoliko ,,Rosuljci” ne osvoje sva tri boda.

Vodeći Trajal dočekuje poslednjeplasirani leskovačku Slogu i apsolutni je favorit u ovom susretu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.