Izvor: JUGpress.com, 29.Okt.2021, 18:59

Spasić (KK Zdravlje): Mi smo favoriti

LESKOVAC

Košarkaši „Zdravlja“ u nedelju od 17:30 u SRC „Dubočica“ igraju utakmicu 6. kola Prve košarkaške lige Srbije protiv ekipe „Tamiša“ iz Pančeva. Trener Lazar Spasić kaže da Leskovčani u ovu utakmicu ulaze kao favoriti, a da tako treba da se ponašaju i da streme pobedi bez obzira ko je protivnik.

„Pobeda je od izuzetne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << važnosti, kako bi smo došli do „mirnijeg“ dela tabele. Gost sigurno u Leskovac neće doći sa belom zastavom. Svesni smo da najveća opasnost dolazi od Smiljanića i Lugića, a zavidan kvalitet pokazao je i Vasilije Kovačević. Ovo je jedan standarni ligaš, već nekoliko godina igra u ovom rangu, a sa klupe ga vodi Bojan Jovičić, po meni trener sa najvećim kredibilitetom u ligi. Ipak, sve će zavisiti od ličnog pristupa igri i odgovornosti svakog igrača prema klubu.

Strahinja Stojković, košarkaš, napominje i da gosti dolaze u Leskovac oslabljeni zbog povreda nekih igrača.

„To ne znači da će nam biti lako, ali mi smo dobro proučili njihovu igru i ozbiljno se spremamo za utakmicu. Nadamo se i da će publika doći u velikom broju i da ćemo nakon utakmice roslaviti prvu pobedu na našem terenu u ovom prvenstvu.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.