Slikari i kreativci u akciji za Miloševo srce

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2015, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slikari i kreativci u akciji za Miloševo srce

LESKOVAC – Povodom humanitarne akcije „Srce za Milošev osmeh“, krug leskovačkih slikara organizovaće akcijsku prodaja svojih slika na leskovačkoj Televiziji K1.

Svi humani građani i ljubitelji slikarstva aukciju mogu pratiti u naredna tri dana počevši od večeras u 18 časova. Prihod od prodatih slika uplaćuje se na Milošev račun za njegovo lečenje u inostranstvu.

U prostorijama „Knjizare Stošić“, u organizaciji Pokreta RecyclArt i Leskovackog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << citalaca, takođe će večeras biti održana humanitarna radionica otvorenih vrata i velikog srca, za sve one koji žele da pomognu u sakupljanju novca za transplantaciju srca našem sugrađaninu Milošu Nikoliću.

Leskovčanin dr Miloš Nikolić (30) iznenada se razboleo. Njegovo srce radi tek sa 15 posto mogućnosti. Situacija je pogoršava iz dana u dan, pa je ovom mladom čoveku potrebno novo srce, koje može dobiti samo u inostranstvu.

Pomozimo Milošu, da spasemo još jedan mladi život!

Žiro račun za pomoć Milošu Nikoliću, Niška 034, Leskovac, otvoren je kod Komercijalne banke AD Beograd. Dinarskiračun: 205-9011006267062-74. Devizniračun: 9031022192480.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanitarna aukcija slika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2015

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje humanitarnu aukciju slika naših akademskih slikara. Aukcija će se održati 15. decembra u 19 časova u Kulturnom centru Novog Sada. ..Slike se mogu pogledati u "Roditeljskoj kući"u Petrovaradinu, Preradovićeva 138 svakog radnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.