Izvor: JUGpress.com, 29.Jun.2023, 23:16

Sirene zbog radova na redovnom održavanju

LESKOVAC

Iz Sektora za civilnu zaštitu Grada Leskovca obaveštavaju građane da će se 30.6.2023. godine između 12 i 14 časova u određenim delovima grada čuti sirena za uzbunjivanje u slučaju vanrednog stanja. Uzrok oglašavanja su radovi na redovnom održavanju.

U cilju poboljšanja sistema javnog uzbunjivanja vrši se remont sirena, poručuju iz Sektora i mole sve sugrađane za razumevanje.

Zvučni signal za prestanak opasnosti biće emitovan 60 sekundi. (kraj) IS/ SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Zašto se čuju sirene za uzbunu u Leskovcu?

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 09:56

Sektor za civilnu zaštitu Grada Leskovca u saradnji sa Odeljenjem za vanredne situacije Grada Leskovca obaveštava sve građane da će se 30. juna između 12 i 14 časova u određenim delovima grada čuti sirena za uzbunjivanje u slučaju vanrednog stanja, zbog radova na redovnom održavanju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.