Izvor: JUGpress.com, 15.Apr.2024, 10:38

Sednica počela diskusijom o hapšenju u Leskovcu

LESKOVAC
Današnji nastavak sednice Skupštine grada počeo je burnom diskusijom opozicije o najnovijem privođenju direktorke leskovačkog Gerentološkog centra zbog sumnje na zloupotrebu položaja.
Odbornici Grupe građana “Za Leskovac ZAJEDNO” Nebojša Cakić i Nenad Zdravković tražili su da ovo bude jedna od tačaka današnje sednice tražeći da gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović podnese ostavku zbog ranijeg hapšenja, i zadržavanja na 48 sati, sedam predsednika mesnih zajednica z SNS.
Odbornička većina je odbacila ovaj predlog.
Cakić i Zdravković su...

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovačka opozicija blokirala rad gradske Skupštine

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2024

Zbog toga što je najpre dogovoreno da Skupština Leskovca radi do 18 sati, a zatim je produženo do 22 sata, odbornik Grupe građana “Za Leskovac zajedno” Nebojša Cakić pozvao je druge opozicione odbornike da mu se pridruže kod govornice i blokiraju rad parlamenta, što su oni i učinili...Cakić...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.