Izvor: JUGpress.com, 29.Feb.2024, 18:21

SSP: Ulaganja u mlade selekcije vitalne za razvoj talenata

BEOGRAD

Uvaženi građani i ljubitelji sporta,

nakon 11 uzastopnih poraza Košarkaškog kluba “Zdravlje Leskovac” postavlja se pitanje zašto klub nije preduzeo mere za poboljšanje situacije. Postoji moralna obaveza prema igračima i navijačima ali i prema građanima Leskovca koji imaju pravo, pre svega, da znaju kako su se koristila budžetska sredstva kluba. Da li je klub pravilno raspoređivao sredstva i ulagao u razvoj tima ili su finansije bile neefikasno trošene, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << imajući u vidu da je u ovoj godini čak 30 miliona dinara namenjeno KK “Zdravlje”?

Ispadanje u niži rang takmičenja je neuspeh, dok je nedostatak mlađih selekcija u poslednjih 10 godina ozbiljan propust. Mlađe selekcije su vitalne za razvoj talenta i kontinuitet igračkog kadra tako da se nameće pitanje da li postoji nedostatak motivacije ili angažovanja rukovodstva?

 Pozivamo klub da analizira  uzroke loših rezultata, preduzme korake za ispravku ove greške i promoviše lokalne talente umesto trošenja na strane igrače. Građani imaju pravo da budu obavešteni o planovima kluba za budućnost. Samo kroz transparentnost, odgovornost i odlučne akcije, klub Zdravlje može vratiti ugled i postati konkurentna snaga u košarkaškom svetu, navodi se u saopštenju koje potpisuje Milan Petrović – košarkaški trener iz Stranke slobode i pravde Leskovac. (kraj) saopštenje/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.