Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2022, 13:23

SSP: Ljudski životi ispred interesa kumova i pobratima

LESKOVAC

“Bagdala invest”, firma kuma i pobratima Gorana Cvetanovića,  rekonstruisala je Hotel “Leskovac” čiji se plafon urušio juče, saopštio je danas Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP).

” Da podsetimo, to je hotel u kome su do pre par dana održavane maturske večeri… Hotel u kome su, zbog nestručnosti, za malo izgubljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << životi dece i ljudi zarad brzog profita…

Firma kuma i pobratima gradonačelnika Leskovca je i podizvođač na izgradnji novog stadiona u vrednosti od 20 miliona evra ali i podizvođač u predstojećoj rekonstrukciji Opšte bolnice u vrednosti od  38 miliona evra?! Takvi nam po celoj Srbiji grade i rade o glavi. Za takve forsirane i zaštićene ne postoje reference, ne postoje nadzorni organi, ne postoji građevinska inspekcija, ne postoje eventualne žrtve. Zbog takvih institucije i organi moraju početi da rade svoj posao jer ljudski životi moraju biti ispred interesa kumova i pobratima”, poručuje SSP.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.