SPO: Nevidljivi rezultati sto dana rada leskovačkih vlasti

Izvor: juGmedia, 22.Feb.2013, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPO: Nevidljivi rezultati sto dana rada leskovačkih vlasti

LESKOVAC – Članovi Gradskog odbora opozicionog Srpskog pokreta obnove ocenili su danas da su reuzltati rada novih vlasti u ptroteklih sto dana slabi, gotovo nevidljivi.

U saopštenju se ocenjuje da je napravljen veliki raskorak između predizbornih obećanja i ostvarenih rezultata, što se ogleda u zaustavljanju i izostanku razvoja grada.

“Nova zapošljavanja u gradskim upravama i javnim preduzećima kao mera smanjenja javne potrošnje predstavlja jedan nesvakidašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ekonomski model razvoja i eksperiment”, navodi se, a zamera se i “nedovoljno kvalitetno i efikasno uređenje i obezbeđivanje obavljanja i razvoja komunalnih delatnosti”.

SPO ipak ceni to što je izdvojeno 80 miliona dinara za subvencionisanje zapošljavanja u proizvodnim delatnostima, ali smatra da su neophodna veća ulaganja u infrastrukturu grada.

“Jedan od prioriteta za koji se mi zalažemo je takozvani istočni krak vodovoda gde grad Leskovac nije ispoštovao svoje obaveze date građanima o besplatnoj zdravoj pijaćoj vodi za domaćinsta na tom potezu, kao kompenzacija zbog izgradnje sanitarne deponije”, navodi se u saopštenju.

I mnoštvo udarnih rupa na kolovozima i putevima je jedna od zamerki SPO-a, ali i “enormno” povećenaje cena daljinskog grejanja.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.