Rukometaši Dubočice protiv Radničkog jure prvu pobedu u sezoni

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2022, 13:28

Rukometaši Dubočice protiv Radničkog jure prvu pobedu u sezoni

Posle dva poraza na startu ARKUS lige rukometaši leskovačke Dubočice do prvih bodova u sezoni pokušaće da stignu na domaćem terenu protiv kragujevačkog Radničkog. Trener Leskovčana Saša Pejčić veruje da će njegov tim, iako oslabljen, u nedelju od 18 sati upisati pobedu.

Od kada su pre četiri sezone domogli elitnog ranga takmičenja rukometaši Dubočice nisu imali slabiji start sezone, a pred njima je utakmica protiv tima koji je prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ušao među najboljih četiri i predstavljao Srbiju u evropskim takmičenjima.

Znamo ko nam je protivnik, radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi, što su naročito pokazali u prošloj sezoni. Nisu imali sreće u evropskim kvalifikacijama, ispali su posle sedmeraca. U prvom kolu su poraženi od Partizana za jedan gol, a zatim su savladali favorizanu Zvezdu. Igrali smo sa njima i jednu pripremni utakmicu u Kragujevcu, koja je završena nerešeno, ali to apsolutno ne mora ništa da znači - kaže Pejčić.

Strateg "vukova" u vrlo bitnoj utakmici neće moći da računa na nekoliko igrača zbog povrede i bolesti, ali ipak veruje da će njegov tim na stići do neophodne pobede.

Pivot Ristović je osetio bol protiv Dinama, povredio nam se i mali Denić, ove nedelje nisu trenirali Milovanović i Spasić koji imaju stomačni virus. Moramo da suzbijemo redove, da pokušamo da zaustavimo njihove adute i da nam ova pobeda bude inicijalna kapisla za nastavak sezone - ističe Pejčić.

Optimista pred nedeljnu utakmicu je i krilni igrač Marko Radulović, koji je pozvao sve ljubitelje rukometa i navijače da dođu u SRC ”Dubočica” i pruže im prekopotrebnu podršku.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.