Izvor: JUGpress.com, 29.Okt.2020, 18:13

Rukometaši “Dubočice” dočekuju “Dinamo” iz Pančeva

LESKOVAC

U subotu od 18 časova u SRC „Dubočica“ odigraće se prvenstvena utakmica rukometne Arkus superlige, gde će u okviru petog kola grupe „A“ leskovački superligaš dočekati ekipu „Dinama“ iz Pančeva. Zbog epidemiološke situacije i ova utakmica biće odigrana bez prisustva publike, a trener „Dubočice 54“ Saša Pejčić ima samo reči hvale za goste.

„To je jedna od naših najboljih ekipa, ali mi ako želimo da ostvarimo naš cilj i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << plasiramo u plej-of moramo da upravo ove ekipe pobeđujemo, pogotovu na svom terenu. Igrači su spremni da daju svoj maksimum i još jednom obradujemo svoje navijače uz žaljenje što zbog ove situacije opet igramo pred praznim tribinama, a dobro je poznato koliko nam publika znači.“

Sličnog mišljenja su i mladi rukometaši Marko Radulović i Uroš Simić. koji obećavaju da će dati sve od sebe, pogotovu što će „Dinamo“ nakon poraza na svom parketeu od „Partizana“ pokušati da te bodove nadoknade upravo u Leskovcu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.