Rokeri Sacramenta nadsvirali Crvenu Jabuku

Izvor: juGmedia, 28.Avg.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rokeri Sacramenta nadsvirali Crvenu Jabuku

LESKOVAC – Članovi leskovačkog rok benda Sacrament, prethodnica Crvene Jabuke, zapalili su sinoć atmosferu na platou ispred robne kuće, a devojke su ih dočekale i ispratile jačom vriskom i aplauzima nego slavnije muzičare.

„Ako ih ne proguta život, biće oni slavni muzičari i  rokeri“, komentarisao je za Jugmediu frontmen Cvrene Jabuke Dražen Žerić Žera, koji nije krio zadovoljstvo slušajući mlade Leskovčane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Nikola Mikić, vokal, Darko Grubač, gitara, Miloš Stojanović, klavijatura, Miki Ristić, bas gitara i Andrija Ilic, bubnjevi, izvodili sat vremena najpoznatije svetske hitove, dodavši im malo svoju boju.

Publika i bend kao da su mesecima vežbali.

Zajedno su pevali LENI KRAVITZ fly away, RED HOT CHILLY PEPPERS Dani californi, ARCTIC MONKEYS Are you mine,EKV Budi sam na ulici MUSE resistance i druge pesme i na kraju se rastali posle nekoliko biseva.

„Kakvi smo bili, nismo sebe čuli“, govorili su leskovački pevači dok su silazili sa bine, a članovi Crvene Jabuke se peli na nju.

Nikola Mikić je operski pevač, student četvrte godine i već se ovenčao visokim nagradama i priznanjima u toj oblasti. Pevanje u bednu mu je hobi,veli. Darko je apslovent na Tehničkom fakultetu, a osatli studiraju ili će studirati muziku.

Sacrament je osnovan pre nekoliko godina, pa se raspao, i obnvljen je Mikićevim i dolaskom Miki Rstića pre nešto više od godunu dana.

„Ne znam kakava će sudbina benda biti. U svakom slučaju mi se zabavljamo i nastupamo kada nas pozovu“, priča Mikić.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.