Renoviran bazen, počela sezona kupanja

Izvor: juGmedia, 09.Jul.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renoviran bazen, počela sezona kupanja

LESKOVCA – Otvoreni bazen olimpijskih razmera u Grdelici spreman je za kupače posle temeljitog čišćenja, dezinfikovanja i farbanja, ali i izgradnje sanitarnog čvora i kabina.

Predsednik Saveta mesne zajednice Čedomir Jović kaže da je urađen i novi taložnik i da je rešen vodozahvat na ušću Rupske reke, odnosno, da je preusmerena kanalizacija.

„Voda je uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje u Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i rezultati su sjajni. Ako se uzme u obzir da se bazen nalazi u predivnoj prirodi i da kupači mogu da predahnu i na terasi restorana, čiju smo krovnu konstrukciju renovirali, onda sa zadovoljstvom mogu da pozovem sve koji žele da u našem bazenu potraže osveženje“, kaže Jović.

Renoviranje čitavog kompleksa pomogla je lokalna samouprava sa milion dinara, ali su najveći deo uradili sami Grdeličani tokom protekla dva meseca.

Karta za celodnevno kupanje za odrasle iznosi 100, a za decu preko sedam godina 50 dinara.

Otvaranju sezone kupanja danas je prisustvovao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.