Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2023, 13:39

Radnike Džinsija opet slagali, ništa od plate

LESKOVAC

Radnike Džinsija su nadlezni u toj fabrici opet slagali, plata im nije isplaćena.

Kako su preneli JUGpressu dobili su obećanje pre desetak dana da će im plata za jun biti isplaćena do prošlog petka.

I ovo obećanje je, ispostavilo se, bilo lazno, preneli su nam radnici ove turske fabrike koja je otišla iz Leskovca a prostor koji su koristili je lokalna vlast izdala italijanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << fabrici Aunde.

Dobri poznavaoci prilika kažu da su računi Džinsija u blokadi i da nije jasno kako oni uopšte mogu da isplate zaostale plate radnicima čak i kad bi odnekud dobili neki novac.

Radnici, sa druge strane, podsećaju da im je gradonačelnik, kako tvrde, obećao da će “sve biti u redu” i da će im biti isplaćene plate.

Radnici Džinsija su 4. jula ove godine dobili SMS poruku da se fabrika zatvara ali da “ne brinu” jer će plate “biti isplaćene u celosti i da “ne sumnjaju u to”. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Radnicima Džinsija nisu isplaćene plate: Obećanje vlasti ostalo samo na rečima

Izvor: Danas, 09.Avg.2023

Radnici "Džinsija" još nisu dobili platu, iako im je pre desetak dana obećano da će im plata za jun biti isplaćena do prošlog petka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.