REKORD Za nedelju dana 4 puta puca ista cev, satima bez vode

Izvor: juGmedia, 07.Nov.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORD Za nedelju dana 4 puta puca ista cev, satima bez vode

LESKOVAC – U Nemanjinoj ulici u centru grada ponovo je došlo do havarije na vodovodnoj mreži, četvrti put u poslednjih nedelju dana.

Havarija se, kao i u prethodnim slučajevima, desila nešto posle 7 časova. Bez vode su domaćinstva u svim okolnim stambenim zgradama. Taj deo grada gusto je naseljen, ali u toj ulici saobraćaj nije frekventan a teški kamioni gotovo da nikada ne prolaze.

Direktorka Vodovoda Kosara Ilić rekla je prekjuče Jugmedii da je reč o staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vodovodnoj instalaciji te da je Nemanjina na prioritetnoj listi za zamenu tih cevi tokom 2017. godine upravo zbog čestih havarija.

Ako se, međutim, havarije nastave ovim tempom, teško je predvideti da li će radnici Vodovoda, ali i i stanvnici Nemanjine, imati energiju i strpljenje da satima rade na istom mestu, odnosno budu bez vode po 5 do 6 sati.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.