Protiv Negotinaca za nastavak pobedničkog niza (subota, 20.30 h)

Izvor: KGsport.info, 08.Mar.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Negotinaca za nastavak pobedničkog niza (subota, 20.30 h)

Nakon velikog uspeha i plasmana na završni turnir Kupa Srbije, rukometaše Radničkog 1964 ovog vikenda očekuje povratak takmičarskim obavezama u Super B ligi Srbije. Kragujevčani će u subotu, 9. marta od 20.30 časova u hali „Jezero“, ugostiti ekipu Hajduk Veljka iz Negotina u utakmici 14. kola, koja predstavlja svojevrsnu uvertiru za predstojeći derbi sa Dubočicom 54 u Leskovcu.
Veliki podvig napravili su >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kragujevački rukometaši u Bogatiću, pokazavši još jednom da im je mesto među srpskom rukometnom elitom. Nakon što se euforija stišala, ekipa Aleksandra Radosavljevića počela je pripreme za možda i odlučujuće mečeve u borbi za plasman u najviši rang takmičenja.
Na prvom koraku Kragujevčane očekuje duel sa negotinskim Hajduk Veljkom, četvrtoplasiranom ekipom na tabeli Super B lige „Istok-Zapad“, koja igra u odličnoj formi. Naime, Negotinci su vezali četiri pobede u nizu, pa u Kragujevac stižu osokoljeni uspešnim rezultatima, uz želju da pokvare računicu ekipi koja ih je u prvom delu sezone pobedila u Negotinu sa 30:27.
Za Kragujevčane je najveći problem što ova utakmica dolazi nakon dva teška, ali uspešna gostovanja, koja su poprilično fizički i emotivno iscrpela ekipu. Ujedno, subotnji duel sa Negotincima biće i poslednja provera rukometaša Radničkog 1964 pred derbi meč sa Dubočicom 54 u Leskovcu narednog vikenda.
– Iza nas su dva teška gostovanja ekipi Žitorađe i Mačvi u Kupu Srbije. Naš naredni rival, ekipa Hajduk Veljka iz Negotina, izuzetno je nezgodan protivnik, u šta smo imali priliku da se uverimo u prvoj utakmici ove sezone. U predstojeći duel sa nama ulazi pojačana sa par iskusnih igrača, maksimalno motivisana, što će od nas iziskivati maksimum i pun energetski potencijal kako bi ubeležili novu pobedu – izjavio je za klupski sajt bek Radničkog 1964 Mihajlo Knežević.
U Radničkom 1964 veruju da će kragujevačka publika u velikom broju ispuniti tribine hale „Jezero“ i pružiti momcima podršku u pohodu ka novoj pobedi, a sa njima ujedno i proslaviti plasman na završni turnir Kupa Srbije.
Foto: RK Radnički 1964

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog 1923 dočekuju Žarkovo, uz rođendansko slavlje „Crvenih đavola“ (nedelja, 15 h)

Izvor: KGsport.info, 09.Mar.2019, 12:09

I dok čaršija još uvek bruji o spektakularnoj završnici utakmice u Gornjem Milanovcu i velikoj pobedi fudbalera Radničkog 1923, puleni Dejana Nikolića polako se pripremaju za novi takmičarski izazov, koji ih očekuje u nedelju, 10. marta od 15 časova na stadionu „Čika Dača“. U goste stiže...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.