Izvor: JUGpress.com, 24.Sep.2021, 12:16

Promovisan roman „Agarta“ Vladimira Stevanovića

LESKOVAC

U Holu na spratu LKC-a promovisan je roman prvenac Vladimira Stevanovića „Agarta“. O knjizi su govorili Marko Kostić i Aleksandar Ljubić, kao i sam autor koji je rekao da atmosfera u knjizi prati stripove Dilan Doga i Martija Misterije.

„Bio sam član literarne sekcije u školi, pisao neke priče, posle, pošto sam odrastao uz stripove, došla je i škola stripa… Ideja o ovoj priči je bila da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << napišem nešto što sam hteo da napišem nešto što nisam imao prilike da pročitam. Malo je misteriozno, zanimljivo, avanturistički, ne nedostaje i bizarnost i humor… Trudio sam se da čitaoci u knjizi nađu i nešto korisno, ima tu dosta zanimljivih stvari koje nisam izmislio, ima i nekoh anegdota koje su delom precizne, delom fiktivne… Recimo da je to više psihološka avantura nego konkretno fizička, mada u drugom delu kreće i ta fizička avantura.“

Stevanović kaže i da je u pripremi i nastavak knjige.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.