Prijave zbog lične karte i glasne muzike

Izvor: juGmedia, 18.Nov.2013, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave zbog lične karte i glasne muzike

LESKOVACLeskovačka policija podnela je četiri prekršajne prijave protiv četiri osobe zbog nenošenja lične karte i prijave protiv dve osobe zbog remećenja mira preglasnom muzikom.

Tokom vikenda evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede, a pet osoba lake, dok se materijalna šteta procenjuje na oko >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 260.000 dinara.

Službenici saobraćajne policije su primenom odredaba Zakona  o bezbednosti  saboraćaja na  putevima, zadržali tri vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pet saobraćajki tokom vikenda

Izvor: juGmedia, 18.Nov.2013

VRANJE – Na području Policijske uprave u Vranju tokom vikenda  registrovano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške a tri lica lake telesne povrede, saopšteno je iz policije u Vranju.Registrovano je i šest prekršaja iz oblasti javnog reda i mira: po dva vršenje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.