Priče o lokalitetima i zbirkama leskovačkog Muzeja na internetu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2020, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priče o lokalitetima i zbirkama leskovačkog Muzeja na internetu

Kada su počela istraživanja na lokalitetu Caričin grad, priče o caru Justinijanu i sve ono što posetioci Muzeja inače mogu saznati, zbog vanrednog stanja i zatvaranja ustanova, sada će biti dostupne na internetu. Narodni muzej u Leskovcu svakodnevno će objavljivati zanimljivosti, a građane pozivaju da im postavljaju pitanja i predloge za nove priče.

Muzej od kuće nova je aktivnost koju je uvela ova leskovačka ustanova kako bi animirali građane u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << toku vanrednog stanja. Zanimljivosti i priče u kraćoj verziji objavljivaće na svojoj Fejsbuk stranici, dok će na sajtu građanima biti dostupne potpunije verzije.

Pozivamo građane da nam se jave i kažu šta bi voleli da saznaju o Caričinom gradu ili nekoj priči za koju su čuli. Možete nam pisati na muzej016@gmail.com. Budite odgovorni i ostanite kod kuće - poručuju iz Muzeja.

I ova ustanova smanjila je broj zaposlenih koji dolaze na posao, a sve kako bi sprečili eventualno širenje novog virusa korona.

Podsetimo, besplatne sadrže na internetu uveo je i Kulturni centar u Vlasotincu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.