Prezentacija specijaliteta “Bugarsko-srpskog gurmanskog voza”

Izvor: JUGpress.com, 30.Avg.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija specijaliteta “Bugarsko-srpskog gurmanskog voza”

LESKOVAC

Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga organizovala je prezentaciju specijaliteta sa roštilja koji će biti sertifikovani u okviru projekta „Bugarsko-srpski gurmanski voz“.

Projekat se sprovodi u okviru IPA programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija u kome je PKS-RPK Leskovac vodeći partner.

Sa srpske strane učestvuje i Visoka poslovna škola >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << strukovnih strudija.

Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, rekao je da ovaj projekat u fazi završetka.

„Mislim da je ovo jedan veliki i uspeh i zahvaljujući pomoći grada polako privodimo kraju zaštitu leskovačkog roštilja, koji će najzad postati pravi brend i zaštićeno ime ovog kraja. Leskovac je postao grad brendova, jedini smo grad u Srbiji koji ima zaštićena tri brenda, ovo je četvrti, a na putu je i peti.“

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.