Pretio rođacima paljenjem kuće pa napao policajca

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio rođacima paljenjem kuće pa napao policajca

LESKOVAC – Policija je uhapsila i predala osnovnom javnom tužiocu u Lebanu, B.I. (1964) iz okoline te varoši zbog sumnje da je rođacima pretio paljenjem kuće i batinama, a potom lakše povredio policajca.

B.I. se tereti da je 20. septembra u više navrata rođacima, sa kojima živi u istoj ulici, pretio da će se sa „njima obračunati“ i zapaliti im kuću.

Postupajući po prijavi, u toku obavljanja razgovora sa očevicima na mestu događaja, B.I. je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da se fizički obračuna sa jednim od oštećenih ali ga je u tome sprečio policijski službenik, koga je osumnjičeni tom prilikom udario rukom i naneo mu laku telesnu povredu.

Sudija za predhodni postupak je B.I. odredio pritvor do 30 dana.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pretio rođacima da će im zapaliti kuću, a onda udario policajca!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014

B.I. (50) je pokušao da se sa jednim od oštećenih obračuna fizički, ali ga je u tome sprečio policijski službenik, koga je osumnjičeni tom prilikom udario rukom..Leskovačka policija uhapsila je i predala osnovnom javnom tužiocu u Lebanu B.I. (50) iz okoline Lebana zbog postojanja osnova sumnje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.