Izvor: JUGpress.com, 17.Mar.2023, 10:32

Premijera predstave za decu “Uobražena Margareta” u nedelju

LESKOVAC

Premijera predstave „UOBRAŽENA MARGARETA“ po tekstu i u režiji Miodraga Dinulovića zakazana je za nedelju, 19.mart u 12 časova, saopšteno je iz leskovačkog Narodnog pozorišta.

To je ujedno i prva premijera dečije predstave u ovoj godini. Scenogarfiju i kostime potpisuje Ana Kolbjanova, asistent reditelja Tanja Krčmarik, kompozitor Aleksandar Spasić i dizajn svetla Radomir Stamenković. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

U predstavi igraju: Nataša Pejić, Petra Dimitrijević, Suzana Grujić, Ivan Janković, Filip Radivojević i Mina Cocić.

Prva repriza predstave zakazana je za nedelju 26.mart u 12 časova. Karte po ceni od 200 dinara se mogu kupiti na biletari Pozorišta radnim danima od 08č do 20č i dva sata pre početka predstave, navode iz Narodnog pozorišta.

4

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.