Pregled Srpske lige istok: Dubočica čuva vrh

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2023, 12:56

Pregled Srpske lige istok: Dubočica čuva vrh

Petom pobedom u nizu, 13. u sezoni, fudbaleri Dubočice iz Leskovca zadržali su prvu poziciju na tabeli Srpske lige istok. U 18. kolu trećeg ranga Leskovčani su bili bolji od Pčinje iz Trgovišta, dok je drugoplasirani Radnički iz Pirota, koji ima isti broj bodova (43), savladao imenjaka iz Svilajnca. Ekipa iz Niša i okoline imale su različit učinak - Brzi Brod je slavio Budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Popovca rezmirala, a Car Konstantin pretrpeo 17. poraz.

Dubočica je slavila na svom terenu sa 2:0 protiv Pčinje iz Trgovišta i sa 43 boda i gol-razlikom 50:14 zauzima prvo mesto na tabeli Srpske lige istok.

Piroćanci su upisali 14. pobedu pošto su sa 2:1 savladali Radnički iz Svilajnca, a trećeplasirana Budućnost iz Popovca odigrala je nerešeno (0:0) sa Dunavom iz Prahova. Popovčani sada imaju 8 bodova manje od vodećeg dua, a u narednom kolu ih čeka duel sa Carom Konstantinom na Bubnju.

Od ekipa sa juga pobede su upisali Brzi Brod koji je sa 2:1 savladao Meševo na svom terenu, kao i Topličanin koji je u Prokuplju slavio rezultatom 1:0 nad Jedinstvom iz Paraćina.

Vlasina iz Vlasotinca je poražena u gostima od Jagodine rezultatom 3:1, dok je najteži poraz pretrpeo Car Konstantin koji je izgubio sa 4:1 od Timoka u Zaječaru. Nišlije sa Bubnja imaju i dalje samo jedan bod i poslednji su na tabeli.

U narednom kolu Brzi Brod dočekuje pirotski Radnički, a Vlasina ekipu Radničkog iz Svilajnca. Topličanin igra u Prahovu sa Dunavom, a Dubočica u Knjaževcu sa Timočaninom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.