Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2024, 21:08

Poskupljuje autobuski i taksi prevoz u Leskovcu

Nakon usvajanja novih predloga na današnjoj sednici Privremenog organa, Leskovčani će ubuduće autobuski prevoz plaćati 9 odsto više i to na zahtev nekoliko pevoznika koji su zahtevali još veće povećanje cena. Pored toga, umesto dosadašnjih 120 dinara start u taksi vozilima, građani će plaćati 170 dinara.

Frenki Komerc, Mitić prevoz, Goran, Jugotrans i Alex Bon Turs, prevoznici su koji su uputili zahtev za povećanje cena i to za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 20 odsto, ali je ipak na predlog Odeljenja za privredu i poljoprivrerdu GU Leskovac, cena prevoza u gradsko-prigradskom saobraćaju uvećana za 9 odsto.

Novi cenovnik usvojen je i za taksiste, pa će tako građani start plaćati 50 dinara više, dok će tarifa jedan ostati ista.

Tarifa dva povećana je za 5 dinara, odnosno sa 65 na 70 dinara, a vreme čekanja ostaje 500 dinara.

Ova odluka doneta na osnovu zahteva nekoliko leskovačkih taksi udruženja koji smatraju da su nove cene opravdane poskupljenjem goriva, registracije i održavanja vozila.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.