Izvor: JUGpress.com, 15.Maj.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija realizuje projekat “Matura 2019”

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova započeli su sa realizacijom projekta „Matura 2019“, čiji je cilj povećenje bezbednosti učenika završnih razreda srednjih škola i očuvanje povoljnog stanja bezbednosti za vreme maturskih proslava i drugih školskih manifestacija.

Tokom ovog projekta naši policijski službenici maturantima su održati predavanja o štetnosti konzumiranja alkohola i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << droga i apelovati na njih da tokom proslava ne remete javni red i mir i da se striktno pridržavaju saobraćajnih propisa jer na taj način čuvaju svoju i bezbednost svojih drugova.

Takođe, policija je i prethodnih godina sprovodila projekat „Matura“ i možemo reći da je dao dobre rezultate tako da za vreme i nakon matruskih večeri, na području koje pokriva naša Policijska uprava nije bilo zabeleženih incidenata i saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovali maturanti, saopštila je policija.

U dane završetka školske godine, proslava matura i drugih manifestacija policija će pojačano kontrolisati javni red i bezbednost saobraćaja u blizini školskih dvorišta, na ulicama, trgovima i u blizini objekata u kojima će biti organizovana maturska slavlja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.